Over ons

Wij zijn Kim en Koen. We werken met zwerfmateriaal: ‘Materiaal met potentie, maar zonder functie’. Vanuit dat gegeven maken we al onze producten. Wat je bij ons krijgt is een interessant, strak ontwerp, zonder poespas, gemaakt van gevonden en gekregen materialen, die anders bij het afval zouden zijn beland. Onze missie? ‘Voorkom dat er voor ons grondstoffen worden gedolven.’

Door de manier waarop wij werken, door het gebruik van zwerfmateriaal, maken we kleine oplages. We kunnen het ontwerp zo vaak we willen uitvoeren, maar wanneer het eerder gebruikte materiaal op is, zoeken we een nieuw materiaal wat de functie kan vervullen. De authenticiteit die hierdoor ontstaat vinden we als ontwerpers super interessant, omdat het ieder product uniek maakt. Niet alleen in vorm, maar ook het verhaal.

Waar?

Onze werkplaats en studio is te vinden in het oude OIT Harley Davidson pand, Liniestraat 121 Breda, op loopafstand van het station. Mocht je een keer in de buurt zijn, kom gerust langs om een kijkje te nemen, gezellig!

 

 

 

 

Contact

info@kimenkoen.nl

KIM  +31 6 104 696 50 / kim@kimenkoen.nl
KOEN  +31 6 36 35 49 25 / koen@kimenkoen.nl