Hoog Laag Tafel

Voor ons is duurzaamheid belangrijk. Dat geldt voor de manier waarop we werken en het materiaal dat we gebruiken, maar ook voor de kwaliteit van leven, waar een meubel een serieuze bijdrage aan kan leveren. Door deze tafel in hoogte verstelbaar te maken kun je zittend en staand werken. Het veranderen van de hoogte is met een simpele handeling te doen, omdat de afwisseling tussen zitten en staan het beste is.

Het mechanisme wat voor de beweging in de tafel zorgt hebben we op zo’n manier ontworpen dat het optimaal bijdraagt aan de levensduur van de tafel. Het werkt namelijk enkel met scharnierende delen en niet met schuivende delen, zodat er nauwelijks sprake is van slijtage. Wanneer er toch een onderdeel beschadigd raakt kan dat ene onderdeel eenvoudig vervangen worden.
Dit mechanisme is ook wat ervoor zorgt dat de tafel zijn karakteristieke en unieke uitstraling krijgt, als een beest wat zo de ruimte uit kan wandelen.

De lades in de tafel dragen tevens bij aan die bijzondere, levendige, uitstraling. De trapeziumvorm zorgt ervoor dat hij geen rails of geleiders nodig heeft om te functioneren. Een aantal gleuven in het tafelblad zijn voldoende. Dit brengt weer wat rust terug in het object.

4281