Exclusief maatwerk meubels Den Bosch

Op zoek naar exclusief dutch design meubels in Den Bosch en omgeving? Dan ben je bij Kim en Koen Ontwerpstudio aan het juiste adres. Wij zijn meubelontwerpers met aandacht voor duurzaamheid en innovatie.

Kim en Koen Ontwerpstudio werkt enkel met duurzaam en gerecycled materiaal. Dit is niet alleen beter voor de aarde; materialen die gerecycled of ge-upcycled zijn, hebben vaak ook meer karakter. Wij leveren voornamelijk exclusief maatwerk van meubels in Den Bosch van hout. Dit is een materiaal dat goed aansluit bij onze behoeftes: oude boor- en schroefgaten laten zien dat een meubel heeft geleefd en vertellen zo een verhaal. Dat maakt onze meubels persoonlijk en waardevol. Ons doel is om met gebruikte materialen een meubel te ontwerpen dat aansluit bij de vraag van onze klanten.

Wij zijn meubelontwerpers met een eigen werkplaats, waardoor wij verantwoordelijk zijn voor het hele proces, van ontwerp tot uitvoering. Dit maakt onze meubels écht maatwerk. Je bent ervan verzekerd dat op elk detail is gelet. Ons exclusief maatwerk van meubels in Den Bosch is tijdloos, omdat de meubels niet met trends meegaan, maar worden ontworpen met oog op duurzaamheid.

Wat voor exclusief maatwerkmeubel je ook zoekt, bij Kim en Koen Ontwerpstudio denken we graag met je mee. Of het nou gaat om een tafel, kast, relatiegeschenk of herinnerstuk. Daarnaast zijn wij behalve in Den Bosch ook werkzaam in omliggende gemeentes, zoals: Goirle, Riel, Gilze, Dongen, Loon op Zand en Berkel-Enschot.

Contact ons!

Exclusief maatwerk meubels Den Bosch

Exclusief maatwerk meubels Den Bosch

Wat ons uniek maakt -Exclusief maatwerk meubels Den Bosch

Kim en Koen Ontwerpstudio is geen normale meubelontwerper. Wij onderscheiden ons door middel van de volgende punten:

⦁ Duurzaamheid en innovatie, uit zorg voor de planeet
⦁ Laten graag onze creativiteit de vrije loop
⦁ Werken met veel precisie
⦁ Denken graag mee met de klant

Ben je dus op zoek naar een ontwerper van exclusief maatwerk van meubels in Den Bosch, die oog heeft voor duurzaamheid en innovatie? Door onze creativiteit gaan wij graag voor je aan de slag om samen de mooiste meubels te ontwerpen. Neem daarom direct contact op met Kim en Koen Ontwerpstudio!

Ben je dus op zoek naar een ontwerper van exclusief maatwerk van meubels in Tilburg, die oog heeft voor duurzaamheid en innovatie? Door onze creativiteit gaan wij graag voor je aan de slag om samen de mooiste meubels te ontwerpen. Neem daarom direct contact op met Kim en Koen Ontwerpstudio!

Contact ons!