Exclusief maatwerk meubels Eindhoven

Kim en Koen Ontwerpstudio is dé meubelontwerper voor exclusief maatwerk van meubels in Eindhoven en omgeving. Wij zijn meubelontwerpers die meubels leveren met aandacht voor duurzaamheid en innovatie.

Kim en Koen Ontwerpstudio is een multi-inzetbaar duo met een eigen werkplaats. Wanneer je bij ons meubels laat ontwerpen, zijn wij verantwoordelijk voor het hele proces, van de tekentafel tot aan de uitvoering. Wij letten daarbij op elk detail en denken graag met je mee. Dat maakt onze meubels écht maatwerk. Wij ontwerpen alleen exclusief maatwerk van meubels van materiaal dat duurzaam en gerecycled is. Dit is niet alleen beter voor de planeet, maar maakt de meubels ook tijdloos. Ze gaan niet mee met trends, maar zijn al bijzonder van zichzelf. Dit komt omdat materiaal dat gerecycled of ge-upcycled is meer karakter heeft.

Met name gerecycled hout – het materiaal waar wij het meest mee werken – is van zichzelf al een soort geschiedenisboek. Oude schroef- en boorgaten, kleine beschadigingen en kleurverschillen laten zien dat het hout heeft geleefd. Het verhaal dat zij vertellen geeft het meubel meer waarde en een stukje persoonlijkheid. Die eigenschappen passen goed bij onze visie wat betreft meubelontwerp. Daarnaast heeft Kim en Koen Ontwerpstudio als doel om met gebruikte materialen een meubel te ontwerpen dat aansluit bij de vraag van onze klanten.

Ben je op zoek naar exclusief maatwerk van meubels in Eindhoven, zoals een dressoir, ladekast, herinnerstuk of misschien een expositie? Bij Kim en Koen Ontwerpstudio ben je aan het juiste adres. Wij zijn naast Eindhoven ook werkzaam in omliggende gemeentes zoals Ulvenhout, Etten-Leur, Terheijden, Rijsbergen en Galder.

Contact ons!

Exclusief maatwerk meubels Eindhoven

Exclusief maatwerk meubels Eindhoven
dav

Exclusief maatwerk meubels Eindhoven – Waar wij voor staan

Bij Kim en Koen Ontwerpstudio ben je verzekerd van exclusieve meubels die duurzaam worden gemaakt. Daarnaast staan wij voor de volgende punten:

⦁ Klantgericht werken
⦁ Nauwkeurigheid
⦁ Innovatief en creatief
⦁ Exclusiviteit
⦁ Duurzaamheid

Ben je dus op zoek naar een ontwerper van exclusief maatwerk van meubels in Eindhoven, die oog heeft voor duurzaamheid? Op innoverende manier gaan wij graag voor je aan de slag. Neem daarom gauw contact op met Kim en Koen Ontwerpstudio voor creatieve tips!

Ben je dus op zoek naar een ontwerper van exclusief maatwerk van meubels in Eindhoven, die oog heeft voor duurzaamheid en innovatie? Door onze creativiteit gaan wij graag voor je aan de slag om samen de mooiste meubels te ontwerpen. Neem daarom direct contact op met Kim en Koen Ontwerpstudio!

Contact ons!