Exclusief maatwerk meubels Rotterdam

Exclusief dutch design meubels in Rotterdam laten ontwerpen? Kim en Koen Ontwerpstudio levert meubels met aandacht voor detail en innovatie in Rotterdam en omgeving.

Meubels ontwerpen die een verhaal vertellen, daar zijn wij van Kim en Koen Ontwerpstudio goed in. Wij werken enkel met materiaal dat gerecycled en duurzaam is. Hout, een materiaal dat goed aansluit bij onze behoeftes, gebruiken wij het meest. Gerecycled hout heeft vaak kleine beschadigingen, zoals oude schroef- of boorgaten. Deze imperfecties vertellen een verhaal en tonen de geschiedenis van het hout. Dat maakt ons exclusief maatwerk van meubels in Rotterdam persoonlijk en waardevol.

Naast dat gerecycled materiaal meer karakter heeft, is het ook nog eens tijdloos, omdat het niet meegaat met trends. Daardoor zijn onze meubels duurzamer en dus beter voor aarde en milieu. Omdat Kim en Koen Ontwerpstudio een eigen werkplaats heeft en zelf de uitvoering doet van de meubelontwerpen, ben je ervan verzekerd dat wij elke stap in het proces overzien. Dat maakt ons een multi-inzetbaar duo. Wij hebben als doel om met gebruikte materialen een meubel te ontwerpen dat exact aansluit bij de vraag van onze klanten. Dat maakt onze meubels écht maatwerk.

Je kunt bij ons terecht voor allerlei ontwerpen van exclusief maatwerk van meubels in Rotterdam. Of het nu gaat om een salontafel, stoel, boekenkast of herinnerstuk. Kim en Koen Ontwerpstudio is naast Rotterdam ook werkzaam in omliggende plaatsen zoals Capelle aan den IJssel, Ridderkerk, Barendrecht, Spijkenisse en Maassluis.

Contact ons!

Exclusief maatwerk meubels Rotterdam

Exclusief maatwerk meubels Rotterdam

De beste keuze

Kim en Koen Ontwerpstudio is de beste keuze voor duurzame, persoonlijke meubels op maat. Dit komt omdat:

  • Wij werken met oog voor detail
  • Wij graag met je meedenken
  • Wij creatief en innovatief zijn
  • Wij duurzaamheid belangrijk vinden

Ben je dus op zoek naar een ontwerper van exclusief maatwerk van meubels in Rotterdam, die aandacht heeft voor duurzaamheid en innovatie? Met onze creativiteit gaan wij graag voor je aan de slag. Neem daarom gauw contact op met Kim en Koen Ontwerpstudio!

Contact ons!