Exclusief maatwerk meubels Dordrecht

Meubelontwerpers voor exclusief maatwerk van meubels in Dordrecht en omgeving nodig? Kim en Koen Ontwerpstudio is de beste keuze als het gaat om duurzaamheid, creativiteit en innovatie.

Wij ontwerpen exclusief functionele design meubels in Dordrecht, die worden vervaardigd met enkel duurzaam en gerecycled materiaal. Dit is beter voor de planeet, maar zorgt ook voor meubels die een verhaal vertellen. Hout, een materiaal waar wij graag mee werken omdat het aansluit bij deze behoeftes, is vaak van zichzelf al een geschiedenisboek. Kleurverschillen en lichte beschadigingen, zoals boor- en schroefgaten, laten zien dat een meubel heeft geleefd. Ook maakt het recyclen en upcyclen van materiaal uw meubel tijdloos, omdat deze niet wordt ontworpen aan de hand van trends. Wij stellen duurzaamheid centraal.

Dit geeft ons exclusief maatwerk van meubels in Dordrecht meer karakter. Een oud meubelstuk van een familielid of dierbare kunt je herbruiken door ons in te schakelen.
Het doel van Kim en Koen Ontwerpstudio is om met gebruikte materialen een meubel te ontwerpen dat exact aansluit bij de wens van onze klant. Omdat wij een eigen werkplaats hebben, zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor het meubelontwerp maar ook voor de realisatie. Wij letten gedurende het hele proces op ieder detail.

Bij Kim en Koen Ontwerpstudio kun je terecht voor alle soorten exclusief maatwerk van meubels in Dordrecht, van herinnerstuk, bijzettafel, boekenkast tot expositie. Wij werken ook in omliggende gemeentes van Dordrecht, zoals Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam en Sliedrecht.

Contact ons!

Exclusief maatwerk meubels Dordrecht

Exclusief maatwerk meubels Dordrecht

Waar wij ons in onderscheiden

Kim en Koen Ontwerpstudio is geen meubelontwerper zoals je die gewend bent. Wij onderscheiden ons:

Onze meubels zijn duurzaam en innovatief
Klantgerichtheid en meedenken met wat de klant wil
Werken met oog voor detail en veel creativiteit

Ben je dus op zoek naar een ontwerper van exclusief maatwerk van meubels in Dordrecht, die aandacht heeft voor duurzaamheid, creativiteit en innovatie? Wij gaan graag voor je aan de slag. Neem direct contact op met Kim en Koen Ontwerpstudio!

Contact ons!