Exclusief maatwerk meubels Vught

Op zoek naar exclusief maatwerk meubels in Vught en omgeving? Dan is Kim en Koen Ontwerpstudio de perfect keuze. Wij ontwerpen exclusieve maatwerk meubels, met veel creativiteit en innovatie.

Kim en Koen Ontwerpstudio ontwerpt tijdloze meubels waarbij duurzaamheid centraal staat. Door enkel te werken met materialen die duurzaam en gerecycled zijn, creëren wij niet alleen meubels die beter zijn voor de aarde, maar ook meer karakter hebben. Het liefst werken wij met hout, een materiaal dat goed laat zien dat het meubel heeft geleefd. Boor- of schroefgaten, kleurverschillen of lichte beschadigingen vertellen een verhaal en geven het hout zo meer waarde en persoonlijkheid. Die materiaaleigenschappen passen goed bij onze behoeftes wat betreft het ontwerp van exclusief maatwerk meubels in Vught. Kim en Koen Ontwerpstudio heeft als duo het doel om met gerecyclede of ge-upcyclede materialen een maatwerkmeubel te ontwerpen dat aansluit bij uw wensen.

Dit kunnen wij goed, omdat wij een multi-inzetbaar duo zijn met een eigen werkplaats. Naast meubelontwerp verzorgen wij ook de realisatie, waardoor wij verantwoordelijk zijn voor het hele proces. Wij letten daarin op elk detail en denken graag met je mee. Dat maakt onze meubels écht maatwerk.

Kim en Koen Ontwerpstudio maakt het liefst overal een mooi ontwerp van. Wij leveren exclusief maatwerk van meubels in Vught, of het nu een relatiegeschenk, eettafel, boekenkast of herinnerstuk betreft. Naast Vught zijn wij ook werkzaam in omliggende gemeenten, zoals Oosterheide, Den Hout, Ter Aalst en Made.

Contact ons!

Exclusief maatwerk meubels Vught

Exclusief maatwerk meubels Vught
pro-cam

Waarom Kim en Koen? – Exclusief maatwerk meubels Vught

Kim en Koen Ontwerpstudio is dé meubelontwerper als het gaat om exclusieve, persoonlijke meubels. Daarnaast ben je bij ons ook verzekerd van de volgende punten:

⦁ Duurzaamheid staat bij ons op één
⦁ Wij zijn creatief en houden van innoveren
⦁ Wij werken klantgericht en nauwkeurig

Ben je dus op zoek naar een ontwerper van exclusief maatwerk van meubels in Vught, die oog heeft voor duurzaamheid en innovatie? Neem gerust contact op! Wij gebruiken graag onze creativiteit om voor jou iets moois te maken.

Contact ons!